«

»

oct. 28 2013

AJUDES LLIBRES CURS 2012-13

llibresEl passat 22 d’octubre es va publicar al BOIB la Resolució de la consellera d’Educació, Cultura i Universitats de 21 d’octubre de 2013 per la qual es convoquen ajudes per adquirir llibres de text i material didàctic adreçades a alumnes matriculats durant el curs escolar 2012-2013 en els nivells d’ensenyament obligatori a centres de la comunitat autònoma de les Illes Balears sostinguts amb fons públics. pdf

  • quantia individual per alumne beneficiari fixada en 50 euros
  • ajudes compatibles amb altres que tenguin la mateixa finalitat atorgades per altres administracions
  • La sol·licitud s’ha de formalitzar en un imprès que podeu descarregar de la web de la Conselleria
  • s’ha de presentar al centre educatiu on l’alumne va cursar els estudis durant el curs 2012-2013
  • termini fins dia 4 de novembre (inclòs)

No podem deixar de denunciar que unes ajudes que es publiquen una vegada ha acabat el curs, com va passar amb les de menjador, perden el seu significat ja que exclouen de fet a moltes famílies.

A tos els paresi mares que no pogueren comprar els llibres perquè no tenien els doblers necessaris i que ni tan sols sabien si aquestes ajudes es publicarien, de poc els serveixen ara.

Seguim demanant una política de beques i ajudes ajustada a les necessitats reals de les famílies, tant econòmicament com pel que fa a la seva planificació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: