«

»

oct. 25 2013

COMUNICAT VAGA 24 OCTUBRE

24oBenvolguts companys i benvolgudes companyes,

En la jornada reivindicativa contra la LOMCE d’ahir, una vegada més les APIMA i tot el conjunt de la comunitat educativa vàrem demostrar que mantenim la nostra postura i que les nostres conviccions estan intactes.

Les APIMA tenim tan clar com el primer dia que la implantació de la LOMCE no beneficiarà en el seu conjunt a l’educació dels nostres fills i fills. Tenim clar que l’educació pública es veurà especialment afectada per una llei que fractura la cohesió social i que deixa a les famílies com a simples espectadores del sistema educatiu, vulnerant el nostre dret fonamental a participar en el funcionament, gestió i control de l’EDUCACIÓ dins els nostres centres.

No cal estendre’ns massa més en explicacions perquè en aquest moment les famílies ja hem sentit mil vegades els arguments: segregadora, mercantilista, centralista, accentua les desigualtats socials… només l’Administració estatal i la nostra Administració autonòmica sembla que encara no s’han assabentat de quins són els nostres arguments.

MANIFESTACION EN EL BORNE CONTRA LA LOMCE

Per això, ahir vàrem sortir una vegada més al carrer i ens hem de felicitar per l’èxit i perquè vàrem deixar clar que les famílies no hem oblidat el nostre objectiu, seguim al peu del canó, malgrat l’esforç.

Des de la junta de FAPA Mallorca sempre hem pensat que el consens i el respecte haurien de guiar les passes d’una societat democràtica i madura, i per això, mentre tinguem la vostra confiança, seguirem treballant amb la força de la paraula i la contundència de les accions.

Gràcies i enhorabona, perquè de tots és l’èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>