«

»

oct. 22 2013

CONCENTRACIÓ 24 OCTUBRE

24O_vaga

Vos recordam que dia 24 tindrà lloc una acció a nivell estatal en contra de la LOMCE i que FAPA Mallorca s’ha adherida a les mobilitzacions.

Aquesta llei està seguint la seva tramitació malgrat la manca de consens tots els nivells, ni el Ministre Wert ni el partit al govern han fet una sola passa per cercar el consens amb la comunitat educativa. Només el Partit Popular i els sectors més conservadors han donat suport a la seva continuïtat.

Si voleu més informació sobre els motius de la vaga general d’educació convocada per a dia 24 d’octubre podeu consultar la situació actual de la LOMCE o el recull d’informació per formar-vos la vostra pròpia opinió.

També us convidam a donar la vostra opinió a través de la consulta ciutadana a nivell estatal:

http://www.coapabalears.org/consulta-ciutadana-per-leducacio/

http://www.consultaciudadanaporlaeducacion.org/

I si finalment optau per la mobilització d’aquest dijous dia 24,  no oblideu que a les 18 hores hi ha UNA CONCENTRACIÓ AL BORN a la que no podem faltar.

També volem recordar que, més enllà de les decisions de cada comunitat educativa, cada família és lliure de decidir si dur o no els seus fills a classe.

Cal tenir constància i perseverar amb els nostres criteris, reforçant-los si cal amb més arguments. Pensau que cada dia que passa som un poc més forts.

Gràcies i endavant!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: