«

»

oct. 04 2013

FAPA Mallorca EXIGEIX MEDIACIÓ

_fapa_logoFAPA Mallorca, en representació de les 180 APIMA associades, vol manifestar que:

Hem arribat al final de la tercera setmana de vaga i les negociacions entre la Conselleria i els representants dels docents no han aconseguit un acord per solucionar el conflicte educatiu que vivim a les Illes Balears.

 

Més enllà de pensar en assignar la culpa d’aquesta situació a un sector o a un altre, la nostra responsabilitat és la d’exigir una SOLUCIÓ DE CONSENS.

En aquest punt del conflicte demanam que les parts acceptin una MEDIACIÓ per resoldre el conflicte d’una manera consensuada i definitiva.

Volem recordar que FAPA Mallorca ja va demanar la mediació a la Defensora del Poble i al Rector de la UIB, encara que aquesta ha estat rebutjada pel Govern.

Per tot això, si el conflicte no es pot resoldre d’una manera consensuada, les famílies demanarem responsabilitats a l’Administració com a darrera responsable d’aquesta situació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: