«

»

jul. 18 2017

STOP-SV, COALICIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA SEXUAL

El passat dia 14 FAPA Mallorca va ser convidada a la presentació del programa STOP-SV, Staff Training on Prevention of Sexual Violence, un projecte d’àmbit europeu coordinat per IREFREA. El programa cerca analitzar i avaluar les condicions que poden facilitar l’assetjament i la violència sexual a l’entorn dels locals d’oci nocturn, i dissenyar una formació adient per als treballadors d’aquests ambients.

Aquesta iniciativa, liderada a Mallorca per CAEB, ABONE i FEHM, compta amb una característica que la fa molt interssant: la proposta de creació d’una coalició dels diferents sectors implicats, administracions, empresaris de l’oci i societat civil, amb la intenció de socialitzar el problema i la cerca de solucions.

Des de FAPA Mallorca fa temps que hem detectat la necessitat d’ampliar el nostre àmbit d’actuació i dur la nostra presència a entorns on els nostres fills i filles poden córrer riscos. El programa FERYA, de prevenció del consum d’alcohol dels menors, o la nostra participació a la Plataforma per un Oci de Qualitat en són exemples.

No podem oblidar que som pares i mares i que la nostra responsabilitat és vetllar tant per l’educació dels nostres fills i filles com per aconseguir la millor societat possible per a la seva vida adulta. Per aquest motiu no podem més que felicitar aquesta iniciativa, que compta amb el nostre suport en tot allò que la nostra federació pugui aportar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: