«

»

nov. 11 2019

40 aniversari FAPA Mallorca

El curs 1979/80, 21 associacions constituïren la primera Federació de pares i mares d’alumnes de Mallorca i se va donar la primera passa d’un camí per enfortir i millorar la participació de les famílies a les escoles.

Nosaltres en som hereus d’aquella fita i de la tasca de les persones que, des del voluntariat, aquests 40 anys han anat construint FAPA Mallorca. Per això volem celebrar aquest 40 aniversari amb tots vosaltres, amb una mirada cap el futur però sense oblidar el camí recorregut.

La feina de les associacions és molt diversa i tenen un paper fonamental als centres educatius que tothom valora, a més de ser el canal per exercir el dret de les famílies a la participació en l’educació dels seus fills i filles. Però l’educació de les infants i joves no es limita a la família i a les escoles, pel que les associacions també tenim un paper cada vegada més important en l’àmbit social i en l’entorn on creixen els nostres fills i filles.

Per a la celebració d’aquest 40 aniversari, entre altres activitats, hem organitzat un cicle de trobades amb el nom FAMÍLIA-ESCOLA-SOCIETAT per tractar alguns d’aquests temes d’àmbit social que ens afecten directament com a famílies, de les quals vos anirem informant.

Podeu seguir tota la programació de les activitats a les xarxes socials amb el hastag#40AnysFAPAMallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>