«

»

juny 20 2015

Motxilles Solidàries 2015

Un any més llançam la campanya Motxilles Solidàries amb Antics Solidaris i Cooperatives d’Ensenyament. La vostra bona resposta  fa que tornem a posar-la en marxa. Ja seran més de 1000 nins i nines que s’hauran beneficiat del material que repartim.
motxilles_titol

La situació no ha millorat, massa alumnes necessitaran nou material escolar per començar el proper curs en les mateixes condicions que els seus companys, pel que això vos demanam col·laboració en quarta edició de Motxilles Solidàries.

COM PARTICIPAR

Són moltes les famílies que compren motxilla nova i estoig cada curs escolar, per això, demanam que a final de curs deixin la motxilla i algun material escolar a l’escola. Ho farem arribar tant als nins i nines beneficiaris dels “Solidaris” com a altres escoles que ens ho demaneu si teniu famílies amb aquesta necessitat.

Com a APIMA l’únic que heu de fer és coordinar al vostre centre la recollida del material i donar-li difusió. També es pot demanar col·laboració a algun comerç o papereria del vostre entorn. Vos adjuntam el cartell de la campanya i un model de carta per informar a les famílies word

Per coordinar la recollida i aclarir dubtes posau-vos en contacte amb info @ fapamallorca.org – 971432131

DONATIUS ONG Solidaris – ES19 0487 2099 1120 0001 6218
Concepte: APORTACIÓ MOTXILLES SOLIDÀRIES

motxilles2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: