«

»

abr. 29 2015

#PensaHI – Resolució Junta Electoral

Avui, totes les entitats organitzadores de #PensaHi hem presentat en roda de premsa la resolució de la Junta Electoral sobre la denúncia del PP Balears a FAPA Mallorca.

Abans que res, destacam el mèrit compartit de la iniciativa #PensaHi, que no hagués estat possible sense la implicació i la feina de tota la comunitat educativa.

impulsors-Pensa-hi

Foto: ARA Balears

La resolució és clara i contundent i no deixa espai per a cap dubte pdf

La Junta Electoral ha considerat que #PensaHi és una acció de protesta, informativa i reivindicativa en un exercici legítim de la llibertat d’expressió i de comunicació d’informació veraç, que no té com a finalitat primordial l’orientació del sentit del vot dels electors.

Així, la Junta Electoral ha acordat la desestimació de la denúncia del PP pdf

 

Ha estat un intent més de silenciar la veritat, en la línia en què el PP ens té acostumats, intentant vulnerar els nostres drets fonamentals per defensar els seus interessos partidistes.

A partir d’ara reprenem amb més força la iniciativa per informar a la societat de les dades reals sobre educació, amb un missatge previ clar:

EL QUE EL PP NO VOLIA QUE SABESSIS

Ens cal PENSAR, ARA MÉS QUE MAI.

A través de les xarxes podreu veure ben aviat les novetats.

ADIDE, ADIPMA, ADESMA, Assemblea de Docents i desconcertats, FADAE, FAPA Mallorca, SEPC, UIB

pensahi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: